В Україні скоротять кількість автостанцій: кому заборонять працювати

Найближчим часом в Україні може сильно скоротитися кількість автобусних станцій. Про це пише «РБК-Україна» з посиланням на прес-службу Міністерства розвитку громад і територій.

Читайте також:

Як економно їздити на автомобілі з «механікою» або «автоматом»

Повідомляється, що дозволять працювати тільки легальним автостанціям, які будуть внесені до відповідного переліку. У відомстві мають намір запровадити новий порядок ліцензування, який суттєво відрізнятиметься від попереднього. Зокрема, рух міжобласними та міжнародними маршрутами повинен буде починатися і закінчуватися на автостанції. Організатор перевезень повинен буде заздалегідь переконатися, що співпрацює з легальними операторами.

У міністерстві сподіваються в такий спосіб посилити контроль за власниками автостанцій, а також поліпшити якість обслуговування клієнтів. Перший загальнодоступний список автостанцій обіцяють сформувати в листопаді. До нього автостанції самостійно вноситимуть інформацію про кількість платформ, маршрутів та інші відомості. Якщо їхні власники не зможуть надати потрібну інформацію для ліцензування, то будуть позбавлені дозволу на роботу.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти