Неадекватна українка наслала прокляття на патрульних за зупинку її автомобіля: відео

У Києві неадекватна водійка автомобіля Toyota спершу грубо порушила ПДР, а коли її зупинила поліція – прокляла інспекторів. Про це у себе в Facebook повідомив перший заступник голови Департаменту Патрульної поліції Олексій Білошицький, прикріпивши до публікації відео з нагрудних камер правоохоронців.

Читайте також:

Три фатальні помилки, які водії часто роблять після ДТП

Дві «секретні» функції автомобілі, про які багато водіїв не здогадуються

Не заводиться автомобіль: як таблетка аспірину допоможе в такій ситуації

Чиновник повідомив, що жінка за кермом іномарки підрізала інше авто, створивши своїми діями аварійну ситуацію. Поліцейські зупинили її і почали складати матеріали про адміністративне правопорушення. Автоледі у відповідь почала сперечатися, використовуючи нецензурну лайку, активно жестикулювати руками і насилати на патрульних прокляття невідомою мовою. Копію врученої їй постанови вона демонстративно розірвала на шматки. Утім, потойбічні сили так і не врятували її від штрафу.

Ба більше, як додав Білошицький, поліцейські запідозрили у жінки ознаки наркотичного сп’яніння і запропонували пройти огляд, на що отримали відмову в грубій формі. У підсумку щодо порушниці склали ще один протокол за ст.130 КУпАП. У цьому випадку йдеться вже не тільки про штраф у 17 000 гривень, а й про позбавлення прав на рік.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти