Електрокари стануть доступнішими для українців

Хакан Самуельсон, керівник компанії Volvo, під час спілкування з пресою розповів про стратегію бренду в плані електрифікації моделей. Пан Самуельсон впевнений, що вже до 2025 року електрокари отримають ціну, яка не відрізнятиметься від вартості моделей з традиційними двигунами, пише Твоя МАШИНА.

Керівник шведського бренду Volvo впевнений, що сьогодні автомобілі з двигунами внутрішнього згоряння дорожчають перш за все тому, що мотори вимагають більших доопрацювань для того, щоб відповідати екологічним нормам. Крім того, компанія Geely, яка є власником Volvo, наполягає на тому, щоб шведський бренд приступив до активної розробки повністю електричних моделей.

Відзначається, що електрокари Volvo будуть розроблені в Швеції, але їх виробництво налагодять в Піднебесній, звідки моделі і будуть експортуватися на світовий ринок. Примітно, що вже з 2019 року автовиробники, що працюють на території Китаю, змушені реалізовувати 10% електрокарів від загальної кількості проданих автівок.

Хакан Самуельсон впевнений, що на 2025 року припаде пік зростання попиту на електрокари, завдяки чому такі автомобілі стануть доступнішими і в ціні зрівняються з сучасними бензиновими та дизельними моделями.

Джерело Твоя МАШИНА
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти