В Укравтодорі зробили важливе попередження водіям

Станом на 06-00 год. 26.11.2018р. спостерігається місцями невеликий сніг в Київській  та Луганській  областях.  Місцями  невеликий  дощ, мряка  та туман у  північних, центральних, східних та південних  областях,  на заході країни дощ.

Про це повідомили в Укравтодорі.

В нічний час дорожні підприємства працювали по ліквідації ожеледиці, в районах де вона утворювалась.

Середня  температура повітря по всій території країни від -1° до +4°С,.

Проїзд на дорогах державного значення забезпечено.

Стан покриття на а/д державного значення мокрий, на півдні сухе.

На перевальних ділянках доріг дощ. Температура повітря від +1  до +4°С. Стан покриття мокрий.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі  382 одиниць техніки та 638 робітник, в черговому режимі – 944 одиниць техніки та 1227 робітників.

За повідомленням УкрГМЦ: Внаслідок впливу активного циклону вдень 26 листопада та протягом доби 27 листопада у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, на півдні Тернопільської, Хмельницької, на півночі Одеської, Миколаївської, Донецької та Луганської областей очікується ускладнення погодних умов:  сніг та мокрий сніг, місцями сильний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см), на дорогах ожеледиця, в окремих районах налипання мокрого снігу та оделедь, 27 листопада у південних та центральних областях пориви вітру      15-20  м/с.

Погодні умови можуть зумовити порушення руху транспорту на автомобільних дорогах вищевказаних областей (2 рівень загрози «жовтий»).

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти