Виробництво автобудинків в Україні

Одного разу кожного з нас відвідує думка кинути все і відправитися в подорож. І краще, щоб не в Єгипет з натовпом туристів, а, припустимо в Європу з власним будинком – трейлером, з сім’єю, в домашніх тапочках, щоб їхати по дорозі повз гори, ліси та озера, і робити зупинки там, де душа забажає , наприклад в центрі Парижа.

Для такої подорожі по європейських країнах ідеально купити кемпер, його ще називають будинок на колесах або кастенваген. Чим гарний автодім?

  • Головна перевага, це, звичайно – відчуття свободи. Ви вільні їхати куди завгодно, зупинятися біля мальовничих річок або на березі океану, заїжджати в ліс або ночувати на лузі серед ароматних лавандових полів.
  • Ваш будинок завжди з вами – комфортний нічліг на зручному ліжку, зі своєю білизною; особисті речі, книги, фільми – все під рукою; кухня, де ви приготуєте улюблену їжу. Ніяких громадських туалетів, душових в мотелях і персоналу які порпаються в вашому багажі.
  • Маючи в родині особистий автодім, можна цілий рік насолоджуватися різноманітністю маршрутів, відчути колорит різних культур і народів від дикої Азії до узбережжя Атлантики, від пляжного середземномор’я до північній мальовничій Норвегії.

Купити автобудинок Українського виробництва

З недавніх пір чимало українців пізнають переваги подорожі в особистому автобудинку. І тут виникає питання: який купити автобудинок і де? Про переваги і недоліки різних відомих виробників говорити можна нескінченно. Але виявляється існує готове українське рішення переобладнати вантажний автомобіль в кемпер відповідно до свого бюджету та побажаннь. При покупці готового автобудинку Ви зіткнетеся з проблемою неповної комплектації, все обладнання стандартне. При чому ціна такої комплектації завжди приємно дивує, але при бажанні встановити відсутнє обладнання для комфортного проживання Ви зіткнетеся з високою вартістю робіт і опцій. Головний плюс покупки готового автобудинку – це час, ви купуєте його тут і зараз.

Другий же варіант містить в собі покупку шасі для переобладнання в кастенваген, що є безперечною перевагою, так як на самому початку робіт ви обираєте автомобіль, який найбільше підходить саме Вам. Переобладнання в кемпер має масу переваг в порівнянні з покупкою готового автобудинку. Ви не переплачуєте за непотрібні опції, які за умовчанням встановлені в заводські будинки на колесах, а монтуються лише ті, які Вам потрібні. Дизайн інтер’єру в такому автобудинку розробляється з нуля враховуючи всі потреби майбутнього володаря. Міцність кузова посилюється за рахунок алюмінієвих каркасів. Так само при будівництві кастенваген враховується мікроклімат житлового простору, монтується тепло-, шумоізоляція, яка буде зберігати тепло або прохолоду при дуже низьких або дуже високих температурах. При цьому всі меблеві системи створюються і збираються вручну, що гарантує безшумність при подорожі і довговічність експлуатації. При переобладнанні багажний відсік може бути доопрацьований відповідно до вимог замовника, наприклад: для транспортування мотоциклів, квадроциклів і різного устаткування. Вартість переобладнання кемпера нижче, ніж ціна заводського.

Компанія Camper Master однією з перших почала будувати автобудинки для жителів України. За плечима компанії багаторічний досвід і понад три десятки побудованих ексклюзивних автобудинків. На сьогоднішній день у Camper Master команда висококваліфікованих співробітників, які постійно вдосконалюють свої знання та навички. Величезна перевага покупки кемпера у Camper Master – це можливість втілити цікаві дизайнерські рішення в інтер’єрі і отримати саме те обладнання, яке вимагає майбутній володар. Важлива особливість реалізації подібних проектів – це адаптація транспортного засобу під кліматичні умови і дороги нашої країни. У кастенвагені, обладнаному майстрами компанії, можна цілком комфортно пересуватись навіть по зимовим  грунтовим дорогах.

В спектр послугу компанії Кемпер Майстер входить також будівництво спец. техніки під різні завдання, наприклад: мобільні лабораторії, автомобілі для рятувальних служб, мобільні бібліотеки і інше.

У підсумку хотілося б відзначити: покупка автобудинку у Кемпер Майстер принесе вам відчуття особистої участі при будівництві кастенваген, це ніби Ви самі будуєте свій автобудинок руками команди Кемпер Майстер.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти