Терпіння «евробляхерів» лопнуло: змушені порушувати закон

Нещодавно в мережу один з українських власників автівок на єврономерах виклав свого роду послання – крик душі – як назвав його сам автор, передає politeka.

Явдик Володимир, власник автомобіля Аlfa Romeo, написав:

«…Моя думка на сьогоднішній день! Я Явдик Володимир Іванович власник автомобіля alfa romeo 156 заявляю,що на сьогоднішній день я своє авто розмитнювати не буду,тому що ціна розмитнення становить 2500-3000€,а таких коштів в мене немає.

Я вважаю, що я живу в Україні де середня зарплата становить 5000 грн, а розмитнити моє авто буде становити до 80 тис. грн. це абсурд і здирництво.

Моя думка,що розмитнення в середньому має становити 15 тис. грн»

Чоловік з упевненістю заявив, що своє авто, придбане за кровні гроші на здасть, аби його порізали або що:

« Заявляю, що я своє авто НЕ БУДУ-здавати на шрот, розбирати, чи палити, а тим більше поліції не віддам, штраф 170тис.грн.платити не збираюсь, а буду їздити скільки захочу, хто з поліції наміриться в мене забрати авто обіцяю, зроблю все щоб вам добре жилося».

Він закликав своїх однодумців зписатися і зідзвонитися, аби організувати групу боротьби проти несправедливості в країні:

«Закликаю зі мною звязатись в приват, будем створювати бандерівщину, непокору нинішній бандицькій владі, в Києві, і в рідному місті Сколе. Терпець урвався, не можливо жити за таку зарплату, не можливо платити за комуналку, газ, світло, воду, надоїло платити великі податки, надоїло дивитися як крадуть і обкрадають державу,не можливо дивитися, як нині одні жирують, а другі бідують, тарифи на проїзд не можливий, продукти дорогі, нас зажали по повному, скільки можна терпіти».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти