Оперативна інформація щодо ситуації на дорогах

Станом на 06-00 год. 13.12.2018  у зв’язку з проходженням  територією України активного циклону спостерігається  ускладнення погодних умов  у центральних, північних  та західних областях.

Про це повідомили в Укравтодорі.

Складні погодні умови склалися у Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Чернівецькій, Черкаській, Полтавській та Київській областях, де випадає сніг  з  утворенням  снігового  покрову на ґрунті  товщиною  від 5 до 18 см снігу.

Стан покриття на а/д державного значення в східних та південних областях  мокре. В областях з інтенсивними опадами покриття засніжене та снігова каша. На перевальних ділянках доріг мокре та місцями засніжене.

З метою забезпечення безпечного проїзду дорогами  державного значення дорожніми підприємствами  виконувалися роботи з  обробки проїзної частини протиожеледними матеріалами  та розчищення покриття доріг від снігу.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 1129 одиниці техніки та 1742 робітників, в черговому режимі – 688 одиниць техніки та 921 робітник.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти