Водіїв просять бути максимально уважними через погіршення погоди

У четвер, 13 грудня продовжуються опади у вигляді невеликого снігу у Київській, Львівській, Чернігівській, Полтавській, Кіровоградській, Харківській, Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Дніпропетровській,, Одеській, Рівненській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Миколаївській областях та м. Києві, дощ з мокрим снігом у Волинській області. Транспортне сполучення на автомобыльних дорогах державного та місцевого значення забезпечено.

Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на прес-центр ДСНС.

Сьогодні вдень на більшій частині території України невеликий, на Прикарпатті помірний сніг. Вітер переважно північно -західний (у південній та східній частині – південний), 5-10 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура від 4 морозу до 1 тепла, в Карпатах 5-10 морозу.

На Київщині невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний помірний. Температура по області та у Києві від 0 до 2 морозу.

13 грудня продовжується  ускладнення погодних умов: в Україні, крім східних областей, Прикарпаття та Закарпаття, вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах країни місцями ожеледиця.

З 6 години  обмежено  в’їзд  вантажних транспортних засобів у місто Київ.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти