Мережа ОККО встановить зарядки для електрокарів на більш як 300 АЗК

До 2020 року ОККО планує укомплектувати ще понад 300 своїх АЗК зарядними пристроями для електромобілів. Партнером ОККО у розгортанні мережі зарядних пристроїв виступить компанія ТОКА – один з лідерів виробництва програмного забезпечення й обслуговування електрочарджерів на ринку України.

«Наша мережа першою в Україні в 2012 році встановила пункт зарядки електромобілів на АЗК. Наразі, у нас працює 41 пристрій в 11 областях. Переважна більшість електрочарджерів встановлено на трасових комплексах, розповідає маркетинг-директор компанії Василь Дмитрів.У 2018 році продажі електрокарів в Україні зросли більш як у 2 рази, порівняно зі статистикою попереднього року. І така динаміка зберігатиметься, а, ймовірно, що й посилиться, зважаючи на подовження дії пільгового ввезення електромобілів в країну. Тому логічний наступний крок нашої компанії – зробити цей сервіс доступним на переважній більшості наших АЗК».

Протягом двох років мережа ОККО планує встановити у себе на заправках як звичні 3-фазні зарядки потужністю від 22 кВт, так і швидкісні «фаст-чарджери», здатні за 20 хвилин зарядити на 80% електромобіль Nissan Leaf*. Такого заряду авто вистачить на 100 кілометрів пробігу, після чого запас енергії можна поповнити на наступному АЗК ОККО.

Серед зручних опцій для власників електрокарів – мобільний додаток, який надає змогу бачити в он-лайн режимі актуальний статус кожного з пристроїв: чи не зайнятий він, чи не перебуває в обслуговуванні, потужність пристрою тощо.

*наразі найпоширеніша модель в Україні

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти