Що зараз відбувається на дорогах країни: оперативна інформація

Станом на 06-00 год. 17.12.2018р. місцями невеликий сніг у Закарпатській (за добу випало до 7 см снігу), Волинській, Львівській (за добу випало до 12 см снігу), Івано-Франківській, Рівненській областях. Місцями невеликий дощ у Чернівецькій області, у Тернопільській області – сніг з дощем. На решті території без опадів.

Про це повідомили в Укравтодорі.

Середня температура повітря на більшій території країни коливається від -2 до -5°.

Проїзд на дорогах державного значення забезпечено. В областях, де йде сніг виконуються роботи з розчистки доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами, де є загроза виникнення ожеледиці.

Стан покриття на а/д державного значення в західних та Луганській областей місцями засніжене, у Київській та Кіровоградській областях – місцями перемети, в решті областей переважно сухе.

На перевальних ділянках тривають опади у вигляді помірного снігу. Висота снігового покриву 10-25 см. Температура повітря -1 -4°С. Стан покриття переважно засніжений.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 561 одиниця техніки та 943 робітники, в черговому режимі – 1056 одиниць техніки та 1425 робітників.

За прогнозом УкрГМЦ 17 грудня вдень помірний сніг очікується у західних областях та в Карпатах, на решті території без опадів. Температура повітря -1-7°С.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти