Омелян звинуватив перевізників у порушенні закону

За словами міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, близько половини автоперевізників в Україні працюють з порушеннями закону, а деякі з них повністю не оформлюються.

Про це Омелян повідомив під час наради з питань функціонування ринку автомобільних пасажирських перевезень, пише Громадське.

«Серед перевізників, які здійснюють пасажирські перевезення в Україні, близько половини працюють у «сірій» або «чорній» зоні», — повідомив Омелян.

У Мінінфраструктури планують створити територіальні робочі групи, які будуть боротися з нелегальними перевізниками у регіонах України.

«Не може бути такого, що «результатами» перевірок перевізників є зростання хабарництва серед чиновників різних відомств. Я маю інформацію не тільки з офіційних звітів, а й безпосередньо від людей. Так от: із посиленням контролю за ринком перевезень буде посилено і відповідальність чиновників», — додав Омелян.

Раніше повідомлялось, що в Україні можна перевірити наявність ліцензії маршрутки на перевезення пасажирів за номером авто.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти