Дороги України чистять 897 одиниць техніки та 1079 робітників

Станом на 06-00 год. 22.12.2018р. у більшості областей без опадів, невеликий сніг у Чернігівській, Кіровоградській, Закарпатській,  Дніпропетровській та Запорізькій областях. В Луганській та Харківській областях випадають інтенсивніші опади у вигляді снігу. В західних областях йде дощ. Туман спостерігається у Чернівецькій, Сумській, Полтавській, Черкаській, Миколаївській та Херсонській областях.

Про це повідомляє сайт Укравтодору.

Середня нічна температура повітря на більшій території країни коливається від -5 до -0°С, в південних та західних  областях від -2 до +2°С .

Проїзд на дорогах державного значення забезпечено.

Стан покриття на а/д державного значення в  Кіровоградській, Дніпропетровській та Одеській областях місцями ожеледиця,  в Івано-Франківській, Рівненській та Луганській областях місцями засніжене  в решті областей переважно мокре.

Виконуються роботи з розчистки доріг від снігу в областях де йде сніг, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами.

На перевальних ділянках випадає невеликий сніг.  Температура  повітря -3 0°С. Стан покриття на Вишківському та Абранському засніжене, на решті перевалах мокре.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 716 одиниця техніки та 1117 робітників, в черговому режимі – 897 одиниць техніки та 1079 робітників.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти