В Укравтодорі розповіли про оперативну ситуацію на дорогах

Станом на ранок 27 грудня проїзд дорогами загального користування державного значення забезпечено. Обмеження у русі, які були на початок доби по автодорозі М-03 Київ – Харків – Довжанський в межах Полтавської області, знято. Проблемна ділянка на км 219 автодороги М-03, на який утворився сніговий накат, оброблено протиожеледними матеріалами. Обмеження у русі по автодорозі Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь зняті.

Про це повідомили в Укравтодорі.

Короткочасні обмеження у русі вантажних транспортних засобів, які виникли на початок доби, у зв’язку з переметами, спостерігались на автодорозі М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине, км 151, Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь, км 290, але на 04-00 вони були повністю зняті.

Рішенням обласного штабу ТЕБ НС щодо заборони в’їзду до Полтавської області всіх видів транзитного транспорту залишається в силі.

Погодні умови стабілізувались. На більшій території плюсова температура повітря, лише на сході -1-5°С, без опадів. Невеликий сніг спостерігається у східних та північно-східних регіонах та в гірських районах Карпат.

На більшості перевальних ділянках опади у вигляді невеликого снігу. Температура повітря -1-3°С. Стан покриття в основному мокре, місцями засніжене.

Стан покриття на а/д державного значення в центральних та східних областях місцями засніжене, в решті областей мокре.

Проїзд на дорогах державного значення забезпечено. Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно до роботи 1024 одиниці техніки та 1275 робітників.

Протягом доби очікується переважно дощ, на Лівобережній частині України місцями невеликий сніг.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти