Очікуються великі затори: столичним водіям радять об’їжджати центр міста

У Києві перед Новорічними святами з 26 по 28 грудня очікується ускладнена ситуація на дорогах. Про це УНН повідомив заступник директора медіагрупи “Автоцентр” Віталій Новак.

Затори по Києву, зокрема по центру, очікуються через перекриття Софійської і Михайлівської площ в зв’язку з новорічним ярмарком. Так само, це будуть фактично останні робочі дні в цьому році, коли люди будуть намагатися закрити свої справи.

“Ми від цього нікуди не дінемося. Безумовно: 27, 28 (грудня очікуються затори-ред.). Я думаю, що 29 числа, незважаючи на те, що це робочий день, вже нічого не буде. Мені здається, що більшість наших киян вирішили зробити все за три дні з 26 по 28. Тому, мені здається, апокаліпсис буде”, – сказав Віталій Новак.

Експерт порадив використовувати навігатори, які прокладають об’їздні маршрут з урахуванням заторів на дорогах. Так само він відзначив, що багато людей, які живуть за містом, але працюють в Києві, залишають свої автомобілі біля метро, на в’їзді в столицю. Найчастіше така тенденція спостерігається з боку Чернігівської та Житомирської областей, а також по Одеській трасі. Але, Новак підкреслив, що це особливо не впливає на трафік в центрі Києва, так як кількість автомобілів на таких стоянках не більше 50.

Щодо ситуації на виїзді з міста перед вихідними 29 грудня – очікується не дуже завантажений трафік.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти