Сніг, дощ та ожеледиця: в Укравтодорі розповіли про ситуацію на дорогах

Станом на 06-00 год. 28.12.2018р. в західних областях дощ при температурі повітря +1+3°С, у Житомирській, Київській, Черкаській, Дніпропетровській та Донецькій областях місцями дрібний сніг, в решті областей без опадів. Температура повітря коливається від -2° до -10°С.

Про це повідомили в Укравтодорі.

Стан покриття на а/д державного значення в більшості областей мокре та частково засніжене.

Дорожніми організаціями постійно виконуються роботи по обробленню ділянок доріг протиожеледними матеріалами та розчищення покриття доріг та узбіч на повну ширину від залишків снігу.

В нічний час доби періодично виникали ускладнення в русі з причини затримок великовагового транспорту на небезпечних ділянках доріг (спуски, підйоми) у Полтавській (М-22 Полтава – Олександрія, Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь в Кременчуцькому районі та   Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка в районі м. Кобеляки). Дорожніми підприємствами вживались термінові заходи щодо забезпечення безпечного проїзду на зазначених ділянках доріг.

Проїзд на дорогах державного значення забезпечено, заторів у русі через неналежний стан доріг немає. На дорогах М-03 Київ – Харків – Довжанський та М-22 Полтава – Олександрія в Полтавській області наявна значна кількість великовагових автомобілів, розміщених на стоянках біля об’єктів придорожнього сервісу та закладів торгівлі.

На перевальних ділянках доріг невеликий сніг. Температура повітря -1+1°С. Стан покриття мокрий.

Дорожні підприємства працюють в цілодобовому режимі.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 570 одиниць техніки та 775 робітників

За повідомленням УкрГМЦ 28 грудня вдень на більшій території Україні мокрий сніг та дощ. Температура повітря -4 +1°С. На дорогах більшості областей місцями ожеледиця.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти