Любителям ретро: у Німеччині на продаж виставлена «копійка» (ВАЗ 2101) в ідеальному стані

Автомобіль пропонується за ціною в 5499 євро

Власник автомобіля з Ерфурта, Німеччина, продає свою Lada 1200 (ВАЗ 2101), випущену в 1976 році, яка за весь час свого існування пройшла лише 7000 кілометрів. А недавно автомобіль пережив часткову реставрацію, завдяки чому стан машини можна назвати практично ідеальним.

Незвичайне оголошення з’явилося на порталі Mobile.de, повідомляє Твоя МАШИНА.

Привіт фанатам олдтаймерів! Пропоную вашій увазі “олд” для початківців, без додаткового обладнання. Сидіння без підголівників, неінерційні ремені безпеки, рульове управління і гальма без підсилювачів, двері без центрального замка, без радіо, без кондиціонера, без алюмінієвих дисків, без чіп -тюнінга“, – йдеться на початку оголошення.

При цьому автор публікації пояснює, що технічно автомобіль повністю справний, “завжди заводиться”, а також їде, гальмує і сигналить як годиться.

Що ж стосується реставрації, то господар розповів, що встиг поміняти в “Жигулях” чимало ключових елементів. Були замінені основні шланги, ущільнювачі, водяний насос, систему запалювання і карбюратор.

Що ж до кузова автомобіля, то він знаходиться в ідеальному стані і не має слідів корозії, а днище і колісні арки машини пережили ретельну консервацію.

Під капотом Lada 1200 встановлений 1,2-літровий 60-сильний двигун, який поєднується з 4-ступінчастою механікою.

На автомобілі встановлені номерні знаки, які дозволяють в’їжджати в екологічні зони в великих містах, а також дозволяють проходити техогляд за спрощеною схемою.

“Копійка” пропонується за ціною в 5499 євро.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти