На Львівщині відкрили новий завод з виробництва комплектуючих для AUDI

В рамках Міжнародного економічного форуму 26 жовтня в селі Кожичі Яворівського району на Львiвщині відкрили завод “Бадер-Аунде”, на якому працевлаштують 800 осіб.

Про це повідомляє прес-служба Львiвської обласної державної адміністрації, передає Твоя МАШИНА.

Згідно з повідомленням, новий завод став спільним проектом німецьких інвесторів Bader GmbH, який вже має дві виробничі площадки з пошиття шкіряних чохлів для авто у Львівській області (в Кожичі і Городку), і компанії Aunde, що спеціалізується на виготовленні чохлів для авто з текстилю.

Інвестиції в новий завод вже склали 146 млн грн.

Наша спеціалізація – пошив автомобільних сидінь марки AUDI. Плануємо виробляти більше 1 тис. готових комплектів, що відповідає одному авто в день. Понад 3,5 тис. співробітників працює у всій структурі компанії “Бадер”, а саме тут створять 800 робочих місць. Сумарна інвестиція в цей об’єкт – 10 млн євро, з яких більше 2 млн євро – вартість німецького обладнання“, – цитує прес-служба ОДА керівника” Бадер-Аунде Україна “Андрія Павлуню.

За словами топ-менеджера, в перспективі новостворений проект планує розширити модельний ряд авто і виконувати замовлення для автовиробників Daimler (Mercedes-Benz) і Skodа.

ТОВ “Бадер Україна”, зареєстроване в 2006 році, є філією Bader GmbH – одного з провідних світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегмента.

Основний вид діяльності “Бадер Україна” – виробництво шкіри та шкіряних виробів, їх переробка, виробництво шкіряних елементів, пошиття шкіряних сидінь для Audi і BMW.

ТОВ “Бадер Україна” в 2016 році отримала 532,7 млн ​​грн чистого доходу (на 60,7% більше, ніж роком раніше), і 21,05 млн грн чистого прибутку проти 6,6 млн грн збитку.

ТОВ “Бадер-Аунде Україна” зареєстрована в травні 2017 року.

Джерело: БізнесЦензор

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти