Арсен Аваков розповів про нові правила для українських водіїв

Чинний глава Міністерства Внутрішніх справ України Арсен Аваков більш детально розповів про те, що варто очікувати українським водіям від нововведених правил, що стосуються документів.

Відомий політичний діяч, навколо якого останнім часом сконцентрувалося особливо велика кількість уваги і негативних відгуків поділився більш детальною інформацією про новий законопроект, який офіційно вступив в силу. Йдеться про очільника Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова, який на даний момент є єдиним міністром, який був членом Кабінету міністрів в восьмий каденції.

Про те, чого варто очікувати українським водіям від нововведеного закону Арсен Аваков повідомив на своєму офіційному акаунті в популярній соціальній мережі Twitter. До посту міністр так само прикріпив посилання на статтю від українського видання “Українська правда”, з яким Аваков розповів про всіх тонкостях новоприйнятого закону.

Варто відзначити, що ключовою складовою нового законопроекту є те, що тепер українським водіям буде дозволено пред’являти посвідчення в електронному вигляді.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти