Німці визначили топ-5 кращих нових авто 2020 року

Другий рік поспіль абсолютним лідером став електрокар

У Німеччині назвали п’ятірку кращих автомобілів за підсумками конкурсу «Автомобіль року-2020». Про це повідомляє сайт auto.ria.

Лідируючу позицію в рейтингу п’ятірки кращих авто зайняв електромобіль Porsche Taycan. Таким чином, другий рік поспіль найкращим автомобілем Німеччини став електрокар. У 2018 переможне місце в даному конкурсі завоював Jaguar I-Pace.

Організатори повідомили, що журі конкурсу визначало кращих номінантів лише серед тих, хто з’явився на місцевому ринку протягом поточного року зі стартовою ціною менше 100 тис. Євро, щоб виключити ексклюзивні моделі. Переможець Porsche Taycan впритул вписався в ці вимоги.

Топ-5 німецького рейтингу «Автомобіль року-2020» виглядає наступним чином:

  1. Porsche Taycan
  2. BMW 3 серії
  3. Peugeot 208
  4. Opel Corsa
  5. Mazda 3.

Спочатку журі обирало з 35 моделей машин, проте список скоротився до п’яти штук, серед яких був визначений і абсолютний переможець.

Як можна помітити, незважаючи на весь ажіотаж навколо кросоверів, до фіналу жоден представник SUV-сегмента так і не дістався.

Нагадаємо, в Німеччині збираються збільшити знижку до 6 тис . євро для покупців електромобілів вартістю нижче 40 тис. євро.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти