Україна отримає величезний кредит на ремонт доріг

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук підписав два документи на загальну суму 900 млн євро щодо проекту співфінансування Європейським інвестиційним банком та Європейським банком реконструкції та розвитку будівництва та реконструкції українських доріг.

Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на сайт Уряду.

Мова йде про фінансування реконструкції автошляху М05 Київ-Одеса у Черкаській, Миколаївській та Одеській областях, а також будівництва північної ділянки об’їзної дороги навколо м. Львова.

«Сьогодні ми підписали два документи на загальну суму 900 млн грн, які підуть на реконструкцію та будівництво доріг. Це 340 кілометрів у п‘яти областях. Вже через три роки траса Київ-Одеса стане першим автобаном європейського рівня по всій протяжності! Траса Київ-Одеса з‘єднує столицю та українські чорноморські порти. Маріупольський ефект працює!» — сказав Гончарук.

Він додав, що Уряд України надалі впроваджуватиме в законодавство необхідні антикорупційні та інституційні зміни, аби лише посилювати співпрацю з ЄІБ, ЄБРР та іншими міжнародними партнерами: «І ми високо цінуємо співпрацю з Європейським інвестиційним банком та Європейським банком реконструкції та розвитку».

Нагадаємо, через 3-4 роки в Україні з’являться платні дороги.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти