Німці назвали найнадійніші кросовери

Експерти німецької асоціації технічного нагляду (TÜV), яка проводить техогляд авто в країні, назвали перелік найнадійніших кросоверів.

Лідерами в рейтингу виявилися японські та німецькі моделі, саме на таких автомобілях, не лише нових, але й з пробігом, зупиняють свій вибір покупці.

Серед моделей до трьох років лідерами виявилися кросовери Mazda CX-3 і CX-5. До цих автомобілів у інспекторів практично не буває претензій. З незначних проблем відзначалися лише скарги на амортизатори.

Серед представників у віці до п’яти років дуже добре показують себе Audi Q5. Зауваження бувають до оптики та гальмівних механізмів.

Достойно показали себе кросовери Opel: статистика техоглядів моделей до п’яти років говорить про високий рівень їх надійності. Наприклад, компактний Mokka проходить перевірки без серйозних зауважень.

Лише у кросоверів у віці від чотирьох до п’яти років може спостерігатися дещо підвищена витрата моторної оливи. Ця проблема відома виробнику – Opel повинен її терміново вирішити.

У категорії машин до п’яти років експерти також виділяють кросовер Mitsubishi ASX. На думку спеціалістів, ці машини практично не мають проблем. При покупці варто звернути увагу на стан гальмівної та вихлопної систем.

Крім вищезгаданих моделей, в рейтинг надійних кросоверів потрапили Honda CR-V, VW Tiguan, BMW X1 і BMW X3.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти