«Знімайте автомобілі з обліку»: Ярошевич зробив гучну заяву щодо розмитнення «євроблях» (відео)

Очільник ГО «АвтоЄвроСила» Олег Ярошевич впевнений, що днями Уряд оголосить свої висновки щодо законопроєктів 2342 і 2345 про бюджетне розмитнення автомобілів в Україні.

Про це він заявив під час відеозвернення на сторінці спільноти спільноти у Facebook.

За словами Ярошевича, після завершення роботи із документом у Кабміні його передадуть на розгляд Комітету податкової та митної політики Верховної Ради. Зазначається, що остаточного розгляду варто чекати протягом тижня 9-13 грудня.

Більше того, за словами очільника «євробляхерів», уже 15-18 грудня законопроєкт винесуть на розгляд нардепами.

При цьому Ярошевич закликав власників «євроблях» готуватись до розмитнення автомобілів та починати знімати їх з обліку в Європі, щоб одразу після ухвалення закону, який передбачає нові податки на розмитнення, усі встигли перереєструвати свій транспорт без штрафів.

Увага, головні термінові останні новини, по законопроектам з Доступного Розмитнення, та щодо акції.Попередньо:1. Наступний тиждень комітет 2. Через тиждень голосування ВРНаші задачі:1. Зв’язатися з усіма депутатами щоб вони були готові підтримати голосуванням законопроект 2342 та 2345 депутата Ковальова про 35% розмитнення. 2. Готувати документи на розмитнення: купчі, зняття з обліку, сертифікації та інші. Якщо у Вас є запитання, дзвоніть на гарячу лінію безкоштовних консультацій: (098)112-22-33Або в оперативний телеграм чат:https://t.me/kontr_mytnytsya_chatабо до керівників АЄС в Ваших осередках:https://auto-euro-sila.com.ua/contact—-Корисні посилання:—-http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=67226 (текст аконопроекту 2342)http://rastamojka.com (калькулятор розрахунку митних платежів згідно законопроекту #2342 Ковальова 35% про доступне розмитнення)https://t.me/rastamozhka_dostupno (навчальний канал з самостійної підготовки до доступного розмитнення)https://t.me/kontr_mytnytsya_chat (навчальний канал, як повернути переплачені під час розмитнення незаконно завищені митницею платежі)https://auto-euro-sila.com.ua/contact (контакти керівників ГО «Авто-Євро-Сила» в областях)Гаряча лінія безкоштовних консультацій: (098)112-22-33

Publiée par Авто Евро Сила sur Lundi 2 décembre 2019

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти