В Україні вигадали нову аферу з автокріслами

У столиці таксі-сервіс пропонує за додаткові гроші пасажирам з дітьми не автокрісло, а право взагалі їхати у таксі і не платити штраф у разі зупинки патрульними.

Про це йдеться у сюжеті програми «Сніданок з 1+1», передає ТСН.

Судячи з інформації, киянин викликав таксі для поїздки з донькою. Він не вказав, що їде з дитиною і таксист відмовився його везти. Під час повторного замовлення, в якому чоловік уже вказав, що їде з дитиною, знову приїхав інший водій без автокрісла, але він уже був готовий перевозити замовника з донькою.

За словами чоловіка, сервіс зняв з нього додаткові 40 гривень за таку послугу, але фактично він не отримував того, за що платив, а тому відмовився. Після цього він зробив ще кілька замовлень, але історія повторилась.

Як наслідок, чоловік зателефонував до оператора таксі-сервісу, який розповів, що у них взагалі як такої послуги немає.

«Ніхто ж не переживає, 40 гривень додав і нібито все заминається. Питання до надавача послуг – за що я плачу? я плачу за спокій? за те, що все промовчали чи як?», – розповідає журналістам обурений батько.

Нагадаємо, в кінці жовтня парламентарі ухвалили в цілому законопроект щодо посилення відповідальності за порушення правил перевезення дітей. Відповідне рішення підтримали 332 народних депутати.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти