В Укравто прокоментували виробництво автомобілів Lada на ЗАЗі

На потужностях Запорізького автозаводу, який входить в корпорацію «Укравто», налагодили дрібносерійне виробництво автомобілів Lada. Про це повідомило видання Главком. Зазначалось, що на конвеєр стала модель Largus, яку збирають з машинокомплектів АвтоВАЗу.

За одними даними, складання здійснюється з кінця 2019 року і українські «Ларгуси» вже надійшли до дилерів. На черзі – виробництво моделей Vesta і XRay.

Представник «Укравто» в свою чергу заявив, що поки лише йдуть переговори щодо відновлення випуску машин на Запорізькому автомобільному заводі, причому «з декількома виробниками».

«Зараз вирішуються робочі питання, проводиться тестування технологічних можливостей виробництва ЗАЗ, аудит якості. Після закінчення всіх необхідних процедур підготовки та висновків аудиту можна буде говорити про певні деталі», – йдеться в заяві української корпорації.

Як повідомляють регіональні медіа з посиланням на власні джерела, «біля ЗАЗу жодного видимого руху немає», зокрема, не були помічені автовози, які поставляли б машини дилерам.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти