Названі найбезпечніші автомобілі 2019 року

В 2019 році європейська організація Euro NCAP перевірила на краш-тестах 55 автомобілів і назвала кращі моделі в своїх класах.

Як повідомляє Твоя МАШИНА, найбезпечнішим в сегменті «малий сімейний автомобіль» став Mercedes-Benz CLA. Він отримав високі бали за відмінний рівень захисту дітей, а також за розширений набір систем активної й пасивної безпеки.

Першим в класі «великий сімейний автомобіль» став BMW 3-Series. Ця модель оснащена адаптивним круїз-контролем, помічником при русі заднім ходом, камерою заднього огляду і паркувальним асистентом.

При цьому найбезпечнішим електрокаром експерти Euro NCAP визнали Tesla Model 3. Електромобіль отримав високі бали в усіх випробуваннях, а система запобігання фронтальних зіткнень удостоїлася найвищих оцінок. Такі ж високі оцынки дісталися і Tesla Model X в сегменті «великі позашляховики», у якого була окремо відзначена робота електронних помічників.

Серед «маленьких позашляховиків» найбезпечнішим був визнаний Subaru Forester. Уже в базовій версії автомобіль має три «аербега» і шторки безпеки. У більш дорогих модифікаціях він може похвалитися системою активної безпеки EyeSight і пакетом помічників, які можуть виявити інші транспортні засоби в ситуації обмеженої видимості.

У сегменті «суперміні» за високий рівень безпеки був відзначений хетчбек Renault Clio. При цьому він отримав високі бали майже за всіма показниками: за захист водія і пасажирів, а також за безпеку дітей і пішоходів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти