Київ заполонили автомобілі-двійники

В Україні автовикрадачі продовжують користуватися старим шахрайським методом, створюючи автомобілі-двійники. Один такий автомобіль-двійник днями виявили в Києві. Причому, знайшов його справжній власник, а не поліція, пише today.ua.

На бульварі Дружби народів киянин, у якого деякий час тому викрали Audi, випадково побачив автомобіль, який як дві краплі води був схожий на його “ластівку”. Він не дав водієві Audi (ним виявився 28-річний молодий чоловік) виїхати, а потім викликав поліцію.

Співробітники поліції з слідчо-оперативної групи Печерського управління поліції опитали водія Audi, оглянули документи і саму машину. Виявилося, що документи мають ознаки підробки, а на кузові немає номерів агрегатів.

Водій Audi заявив, що машина дісталася йому у спадок і він нічого не знає про обставини її покупки.

За даним фактом порушено кримінальну справу за підробку документів (максимальне покарання за цією статтею – 2 роки позбавлення волі). Можливо, пізніше додадуться до справи нові статті КК України.

Як бачите, тільки щаслива випадковість, а не зусилля поліції, дозволили справжньому власнику автомобіля Audi знайти його. Потрібно розраховувати тільки на самого себе. Скільки ще таких автомобілів-двійників?

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти