В Україні візьмуться за нелегальні таксі

Учора, 26 лютого 2020 року, Олександр Погорілий Голова Укртрансбезпеки запросив учасників ринку перевезень, асоціації, громадські організації та представників служб таксі долучитися до обговорення проблемних питань щодо боротьби з перевізниками, які надають послуги поза межами правового поля.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з безпеки на транспорті.

До заходу також приєдналися представники КМДА, Національної поліції, ДФС, Антимонопольного комітету та Федерації роботодавців транспорту України. За результатами попередньої реєстрації у Круглому столі взяли участь майже сто учасників.

«Всебічне висвітлення проблематики нелегальних пасажирських перевезень, залучення до діалогу експертів та учасників ринку надало нам змогу оцінити кількісно і якісно перевізників, що провадять свою діяльність поза межами правового поля. Я впевнений, що спільними зусиллями нам вдасться знайти шляхи вирішення і подолати цю проблему», – наголосив Олександр Погорілий.

За результатами проведеного заходу запропоновано виокремити ініціативні групи, що напрацьовуватимуть механізми та шляхи вирішення проблематики окремо в таксі та пасажирських перевезеннях. Загальним рішенням прийнято збирати ініціативну групу кожні три тижні.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти