Склали топ-3 автомобілів, найбільш схильних до іржі

Кожен автомобіліст стикався з такою проблемою, як корозія кузова. З якимись автомобілями таке явище трапляється частіше, а з деякими проблем практично не виникає. Експерти провели дослідження і розповіли, які моделі і марки авто найбільш схильні до ранньої появи іржі.

Через каміння, яке вилітає з-під коліс, перепади температури, “солі” на дорогах, підвищену вологысть і неминучі для великого міста подряпини, і вм’ятини на кузові, з часом автомобіль піддається процесу корозії. У більшості випадків біді можна запобігти, вчасно помітивши вогнище іржі, проте деякі машини буквально неможливо врятувати – вони починають гнити, як тільки зійдуть з конвеєра.

У зв’язку з цим автолюбителі назвали топ-3 моделі авто, які найбільш схильні до дії корозії:

Перше місце антирейтингу займає китайський автомобіль Geely Emgrand X7. На цій машині іржу завжди можна знайти навколо номерних знаків, а також на дверних ручках і порогах. Навіть незважаючи на те, що виробник випустив оновлену модель, він так і не поліпшив якість антикорозійної обробки кузова.

Далі антирейтинг продовжує також китайський автомобіль Lifax X60. Корозія цей автомобіль найчастіше наздоганяє на кришці багажника, крайках дверей і порогах.

І заключним в антирейтингу став автомобіль Nissan Almera першого покоління. Іржа на цій моделі починає проявлятися вже на 3-4 рік використання.

Звичайно ж, автолюбителі не поскупилися і розповіли, який автомобіль найменше схильний до іржі. Ним стало американський автомобіль Ford Mondeo, який випускався в період з 2006 по 2010 роки. Як показала практика, за п’ять років використання, на машині можна було помітити лише найменші зародки корозії – на днищі, порогах і арках над колесами.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти