Названо найкращі вживані кросовери віком 10 років

Купити автомобіль б/у – рівносильно покупці кота в мішку, коли ти не маєш уявлення про рівень обслуговування і технічний стан автомобіля і його окремих систем.

Кросовери, які тільки «заходили» на ринок на перших етапах розвитку даного сегмента виявилися набагато вдалішіим актуальних представників. Тому сьогодні варто познайомитися з трійкою найкращих і майже безсмертних пропозицій:

Volkswagen Touareg другого покоління виявився надійним німцем. Розробниками були враховані недоробки попередньої генерації, усунуті «дитячі болячки». Після десяти років паркетник зберіг свій рівень комфорту і здатний відобразити солідність свого власника. У всіх версіях Volkswagen Touareg комплектувався повним приводом, а широкий асортимент силових агрегатів дозволить вибрати кращий варіант для себе. Двигуни видають 250-360 10-річних “коней” на бензині, а дизельні установки можна знайти з віддачею 205-340 сил.

Honda CR-V заслужено користується популярністю у всіх поколіннях. Добре себе показала 1 і 2-га генерації, оснащені МКПП. Проблему автомата тих часів вирішити вдавалося рідко, а це: поштовхи, ривки і відсутність обслуговування. Більшість власників вже намагалися позбутися від Honda CR-V на автоматі при перших проблемах з трансмісією. Рестайлінг третього покоління все ще можна зустріти на дорогах в дуже хорошому стані. Лінійка двигунів була представлена ​​2,0 і 2,04-літровими рішеннями. Дизельних версій не було.

Закриває перелік Lexus RX з якістю Toyota. Марка добре попрацювала над моделлю RX 350, якій дісталося: високий рівень комфорту, гідне оснащення і надійність. Навіть сьогодні модель ліквідна на ринку, а також її рідко хто продає. Продавався RX 350 з 3,5-літровим двигуном на 280 сил. Повний привід і АКПП додаються за замовчуванням.

Вищевказана трійця ліквідна на вторинному ринку і повільно втрачає в ціні.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти