BMW анонсувала ще потужніші автомобілі лінійки “M”

Підрозділ BMW M останнім часом активно розвивається, і, не дивлячись на те, що пандемія коронавірусу значно сповільнила виконання багатьох планів автовиробників в усьому світі, не можна заперечувати, що “заряджена” лінійка німецького виробника за п’ять років значно зросла.

В ході інтерв’ю виданню Whichcar.com.au Маркус Флеш, генеральним директором BMW M, розповів про плани на майбутнє і проблеми, з якими стикається його підрозділ. Оскільки майже половина всіх автомобілів BMW продані з емблемою М, ходять розмови про те, що шильдик «М» починає втрачати довіру споживачів, однак топ-менеджер відзначив, що «М ніколи не був конкурентним брендом для BMW. М — це багаторазове збільшення того, чого домігся BMW з точки зору задоволення від водіння. M доповнює BMW, і так і буде в майбутньому».

За п’ять років продаж марки М виросли більш ніж на 200%, і, хоча продажі кращі, ніж будь-коли, все ще залишається питання про те, чи може прагнення споживачів до більш швидких автомобілів підірвати зусилля BMW в області електрифікації. Флеш каже, що це все збалансованість портфеля і що автомобілі M максимально ефективні.

«Потужність ніщо без контролю, вірно? І якщо немає чогось надто потужного, це просто питання, як ви налаштовуєтеся і налаштовуєте автомобіль, і як ви робите це доступним», – пояснив Флеш. «Якби 10, 15 років тому з’явилися машини з 625 к.с. потужності в салоні, ймовірно, клієнти злякалися б. Тепер я можу дати М5 ці 625 кінських сил і їздити тільки до мами взимку, і все буде в порядку. Не очікуйте обмеження потужності».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти