Водіям розповіли, як повернути гроші за евакуйовану машину

Як правило, повернення евакуйованого авто обходиться у 1500-2000 гривень.

Адвокат Вадим Володарский підготував зразки усіх необхідних документів. Вони викладені у електронній книзі під назвою “Евакуювали авто? Захисти свої права! (збірка документів)”. Скачати книгу безкоштовно можна на сайті booknet.com.

Книга доступна у декількох форматах. Вона містить зразки усіх документів, які можна заповнити, вказавши свої данні, роздрукувати, та відправити поштою у на вказані адреси. Розгляд подібних справ, як правило, не потребує особистої присутності позивача. Шанси отримати позитивний результат (грошову компенсацію) дуже високі.

“До підготовки цієї збірки мене спонукало те, що евакуатори у Києві не припинили працювати навіть під час карантину, коли підстав для політики, давно проголошенї нашою владою (політки ганебної та дискримінаційної самої по собі) “примусу до користування громадським транспортом замість особистого” не залишилося, бо сам громадський транспорт у режимі звичайних перевезень не працює. Але робота евакуаторів не припинилася. Якщо коли-небудь вам будуть розповідати про “поганих комерсантів, що підняли ціни на маски”, – нагадайте їм про те, що евакуатори продовжили працювати у Києві під час карантину!”, – пише Вадим Володарский.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти