Tesla може обвалити ціни на електрокари

Засновник американської компанії Ілон Маск має намір презентувати новий акумулятор, який дебютує на електрокарі Tesla Model 3. Презентація батареї повинна відбутися до кінця травня.

За даними інсайдерів, Tesla розробила нову акумуляторну батарею, яку всередині компанії називають «акумулятор на мільйон миль», що дозволить істотно збільшити дальність ходу електрокарів, а також скоротити вартість даного типу транспортних засобів до цін класичних автомобілів з ДВС.

Крім того повідомляється, що нові акумулятори матимуть значно більший термін служби, а першою моделлю, яка отримає новинку стане седан Tesla Model 3 для китайського ринку. Оновлені моделі почнуть сходити з конвеєрів заводу вже в кінця 2020 або початку 2021 року.

Новий акумулятор став результатом співпраці розробників Tesla і команди експертів, які були найняті Ілоном Маском. Генеральний директор Tesla також має намір запустити кілька автоматизованих заводів з виробництва батарей, що дозволить уникнути простоїв в майбутньому.

Маск вже анонсував «День акумулятора», який має відбутися в травні. Очікується, що в рамках цього заходу глава американської компанії розповість про нову розробку офіційно.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти