Ford відклав вихід двох важливих нових моделей

У листопаді 2019 го Ford представив свій електричний кросовер Mustang Mach-E. До березня компанія зібрала на нього понад 45000 попередніх замовлень, і очікувалося, що перші екземпляри будуть передані клієнтам в кінці поточного року.

Також на весну була запланована прем’єра відродженого рамного позашляховика Bronco, але і вона затримується. Нарешті представники Ford вирішили прокоментувати ситуацію, що виникла.

Як повідомляє видання The Detroit Bureau, затримка з виробництвом Mustang Mach-E пов’язана з пандемією COVID-19, і компанія в цей важкий час намагається берегти ресурси.

«Я знаю, що інші виробники роблять те ж саме. Однак, з огляду на нашу нездатність працювати через прийняті обмеження, терміни запуску будуть зрушені на еквівалентну тривалість», – заявив Хау Таї-Тан, головний спеціаліст по розробці продуктів і закупівель, під час презентації виробничого плану на минулому тижні.

Попри виниклу затримку, Ford все ще позиціює Mustang Mach-E і Bronco як машини 2021 модельного року і планує в 2020-му почати їх випуск.

Ford в обмеженому режимі запустив виробництво автомобілів на заводі в Мічигані ще 18 травня. Співробітники компанії «озброєні» захисними масками, рукавичками та навіть щитками і дотримуються соціальну дистанцію. На цьому підприємстві випускаються пікапи Ranger, і саме тут буде проходити збірка рамного позашляховика Bronco. Закордонні автомобільні видання повідомляють, що чекати його появи в американських автосалонах слід в листопаді.

Що стосується мексиканського заводу марки в Куаутітлане, то в кінці лютого там випустили лише передсерійні екземпляри Mustang Mach-E, про старт серійного виробництва Ford не доповідав. У квітні компанія повідомляла своїм клієнтам, що постачання Mach-E в Європу і США почнуться в листопаді.

Повідомляється, що кросовер Bronco Sport (не плутати з рамною версією) встане на конвеєр не раніше 7 вересня на мексиканському заводі в Ермосільо.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти