“Тойота” вимушена зберігати нові авто на стадіонах (ФОТО)

Спортивні заходи в багатьох країнах скасовані. У тому числі перенесені на невизначений термін змагання з бейсболу. Однак на парковках стадіонів Лос-Анджелеса не проштовхнутися: зайняті майже всі місця. Але в цьому виявився винен не спорт, а коронавірус.

Схожу картину ми бачили раніше: в Великобританії нерозпродані автомобілі довелося зберігати на колишній базі Королівських ВПС. Однак у випадку зі стадіонами Лос-Анджелеса йдеться не про нові авто. Це машини орендних підприємств. Вони виявилися не потрібні, оскільки аеропорти фактично закриті, а саме під час туристичних і ділових поїздок люди найчастіше орендували їх.

Спочатку прокатні контори зберігали свої машини на парковках аеропортів. Але тепер вони вирішили почати економити і перемістили автомобілі на безкоштовні місця біля спортивних споруд. Так виявилися забиті стадіон «Доджер», іподром «Санта Аніта» і стадіон «Aнгел Анахайма».

Переповнений і логістичний центр Тойоти в порту Лонг-Біч. Зазвичай він схожий на величезний вулик: нові автомобілі постійно розвантажуються, перепарковуются і швидко готуються до відправки в дилерські центри. Але через кризу місця в ньому вже не вистачає, так що Toyota орендувала додаткові площі на спортивних майданчиках в Каліфорнії.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти