Оновлений Kia Rio для європейського ринку став гібридним

Kia представила рестайлінгову версію хетчбека Rio для європейського ринку.

З точки зору зовнішнього вигляду оновлений Kia Rio для Європи відрізняється від попередника звуженими ґратами радіатора, новим бампером зі збільшеним вирізом в центральній частині, а також іншим оформленням протитуманних фар. Головна оптика у хетчбека тепер повністю світлодіодна, в неї інтегровані ходові вогні. Ззаду змін не видно зовсім.

На вибір покупців запропоновані два нових кольори: сірий Perennial Grey і синій Sporty Blue, взувати машину будуть в нові легкосплавні колісні диски R16.

Найцікавіше під капотом: тепер Rio оснащується 1,0-літровою турбованною «трійкою» Kappa, яка працює з 48-вольтним стартер-генератором (так званий м’який гібрид, завдяки якому поліпшується економічність і знижується рівень викиду шкідливих речовин в атмосферу). Потужність – 100 або 120 к.с. в залежності від специфікації. Працює мотор з 6-швидкісною «механікою» або ж 7-ступінчастим дводисковим «роботом». Втім, на вибір буде пропонуватися модифікація з двигуном без 48-вольтного стартер-генератора, його віддача становить 100 к.с. У строю залишиться і атмосферна «четвірка» об’ємом 1,2 літра потужністю 84 к.с., вона комплектується 5-швидкісною «механікою».

У салоні новенького Rio з’явилася нова мультимедійна система UVO Connect з екраном діагоналлю 8 дюймів, машину тепер можна замовити з кольоровими кантами, контрастною строчкою сидінь і кольоровими акцентами на підлокітниках. У топ-версії GT Line Rio укомплектують чорним салоном з білою окантовкою, а також вставками під вуглепластик в передній панелі.

Нова система запобігання зіткненням FCA доступна в якості опції, вона здатна контролювати педаль «газу», гальма і рульове управління на швидкості до 180 км/г.

Старт продажів оновленого Rio в Європі намічений на третій квартал поточного року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти