В Японії представили оновлену Honda Freed Modulo X

29 травня в Японії почнуться продажі оновленої версії мінівена Honda Freed у виконанні Modulo X. Одним з ключових відмінностей Freed Modulo X від стандартного мінівена є ефектний обвис кузова.

Нагадаємо, Freed оновився в вересні 2019 року. Автомобіль отримав інший передній бампер і решітку, додалися нові кольори Midnight Blue Beam Metallic і Luna Silver Metallic, які стали ексклюзивними для “Фріда”.

Freed Modulo X теж помітно змінився на краще за рахунок видозміненого передка. Для нього дизайнери придумали новий бампер і решітку. За словами Хонди, ці елементи дійсно розраховувалися для поліпшення аеродинаміки. Ще однією відмінною рисою стали світлодіодні протитуманні фари. Сидіння оброблені шкірою і замшею.

З технічної точки зору версія Modulo X відрізняється переналаштованою підвіскою з більш відточеними звичками.

Покупці Freed зможуть вибирати між бензиновою і гібридною версіями. У першому випадку встановлений 1,5-літровий двигун з віддачею 131 к.с. і 155 Нм. У другому також використовується 1,5-літровий двигун, але працює по циклу Аткінсона. Він розвиває 110 к.с. і 134 Нм, ще 29 к.с. і 160 Нм додає електромотор. Звичайний Freed оснащується варіатором, гібридний – «роботом». Привід може бути як переднім, так і повним.

Freed Modulo X буде продаватися за ціною від 2950200 ієн за бензинову версію з шістьма місцями до 3278000 ієн – за семимісний гібрид.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти