Toyota оголосила про початок продажів нового GR Yaris

Японський автовиробник оголосив про початок прийняття замовлень на новий GR Yaris. Попередні замовлення, які в даний час приймаються онлайн, вже досягли приблизно 6 тис. одиниць в Японії і Європі.

На додаток до версій RZ в Японії, в лінійку увійде виконання RS, яке дозволяє з легкістю насолоджуватися налагодженими характеристиками серії GR, і орієнтована на трек модифікація RC, продажі якої повинні початися приблизно у вересні 2020 року.

Новий GR Yaris увібрав весь досвід гоночної команди TOYOTA GAZOO Racing World в області побудови автомобілів, які є конкурентоспроможними на WRC, а також оцінки професійних водіїв з ранніх етапів розробки. Він був розроблений для того, щоб реагувати на дії водія на різних типах доріг по всьому світу і дозволяти будь-якій людині рухатися так, як їй хочеться.

На додаток до використання алюмінію для виготовлення капота, задніх дверей і дверних панелей, верхня частина GR Yaris оснащена пластиковою панеллю з вуглецевого волокна, сформованою з використанням методу формування листового лиття, що забезпечує високий рівень свободи при проектуванні форми. Міцна тридверна кабіна поєднує в собі легку вагу з видатними аеродинамічними характеристиками.

Оптимізувавши налаштування передньої і задньої підвіски, TOYOTA GAZOO Racing дізналася про різні типи доріг, регулярно використовуваних її клієнтами по всьому світу; новий GR Yaris містить знання і досвід, накопичені компанією, яка прагне вдосконалити своїх співробітників і автомобілі, прагнучи до створення ще більш досконалих автомобілів.

Виробництво новинки налагодили на GR FACTORY, спеціалізованій виробничій лінії, створеній на заводі Toyota в Мотоматі, що має великий і солідний досвід складання спортивних автомобілів.

«GR Yaris – це автомобіль, розроблений для перемоги. У минулому ми намагалися добитися успіху в автоспорті, взявши серійний автомобіль і адаптувавши його для автоспорту. GR Yaris це найперша модель, яка повністю змінила цей процес. Немає ніяких обмежень в поліпшенні цього автомобіля. Останні штрихи до цього автомобіля повинні бути зроблені вашими власними руками», – зазначає Акіо Тойода, президент компанії.

Попередні замовлення приймаються в інтернеті як на моделі спеціальної серії RZ «High-Performance First Edition», так і на моделі RZ «First Edition» до 30 червня в Японії. Особливі версії, доступні на старті продажів, отримають матово-чорні елементи кузова, такі як дифузори і задній спойлер. Крім того, в якості опції виробника доступні карбонові дахи з мармуровим малюнком і спортивні сидіння Emotional Color Premium.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти