FAW розширив комплектації кросовера FAW X40 для українського ринку

Відтепер передньопривідний кросовер компакт-класу FAW X40, можна придбати в новій комплектації – Comfort Plus.

Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на група компаній АІС – ексклюзивного імпортера автомобілів FAW в Україні.

FAW X40 – це друга модель (після FAW B30) бренду, розроблена на новій платформі автоконцерну. Новий автомобіль відрізняється чудовими для свого класу технічними характеристиками в поєднанні з доступною вартістю.

«Завдяки своїм розмірам (Д4310xШ1780xВ1680), відмінній ергономіці салону та економічному двигуну, автомобіль дуже зручний як для пересування в умовах мегаполісу, так і для подорожей» – кажуть дилери.

FAW X40 має незалежну підвіску зі стійками McPherson спереду і торсіонну балку з напівнезалежною підвіскою ззаду. Це підвищує стійкість автомобіля та дозволяє отримати плавний хід і стабільну керованість. Також, автомобіль обладнаний дисковими гальмами всіх чотирьох коліс та електропідсилювачем керма.

Кросовер комплектується 1.6-літровим атмосферним бензиновим двигуном. Потужність двигуна 109 к.с. при 5500 об. / хв., максимальний крутний момент 155 Нм при 3600 об / хв.

Нова комплектація Comfort Plus включає цілий ряд «електронних помічників», в тому числі: ABS + EBD, задній парктронік, автоматичне розблокування дверей після аварії, сигналізація про непристебнуті ремені, електропідсилювач керма, електричні склопідйомники; камера заднього виду з проекцією на дисплей, EPB – електромеханічне гальмо стоянки.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти