Aston Martin розробляє семимісну варіацію DBX

Хороший попит на звичайний позашляховик змушує в 2021 році британську компанію додати більше варіацій DBX.

Aston Martin також позитивно відгукнувся про те, що збирається розширити діапазон свого нового позашляховика DBX в 2021 році завдяки значній кількості замовлень базової версії. Оголошення було зроблено в рамках фінансового звіту компанії за перший квартал, в якому новий виконавчий директор Лоуренс Стролла заявив, що план запуску конкурента Porsche Cayenne зберігся, попри зупинки, спричинені пандемією коронавірусу.

Як сказав Стролла, з того моменту, як на минулому тижні Сен-Атан був знову щасливо запущений, DBX продовжує виконувати постачання влітку і зможе запропонувати широкий спектр замовлень на 2021 рік. Ґрунтуючись на данні успішних початкових замовленнях DBX, в компанії збираються представити майбутні авто.

Попри те, що генеральний директор Енді Палмер, не приховуючи очевидних фактів, поділився про плани з випуску гібридної варіації DBX, навряд чи вона з’явиться в найближчі два роки. Як вважають фахівці, Aston Martin прагне максимально застосовувати значні інвестиції в абсолютно новий «візок» DBX, плануючи охопити більше баз, ніж існуюча модель.

Раніше в поточному році виконавчий віце-президент і головний креативний директор Марек Райхман заявив, що в компанії обговорюють два варіанти — більш імпозантний та схожий на купе DBX і розтягнутий семимісний варіант. Райхман розповідає, що в марці не збираються зменшувати авто в розмірах, однак, можливо, це трохи обмежує в можливостях.

Ще в березні Aston Martin презентував нову гібридну силову установку V6, створену власними силами. Вперше вона буде використана у 2022 році в середньомоторному суперкарі Valhalla, і передбачається, що вона поступово замінить поточний V8 Mercedes-AMG, який використовують в інших моделях Aston Martin, включаючи DBX.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти