Стало відомо, коли стартують постачання нового Volkswagen ID.3 в Європу

Volkswagen повідомив, що перші постачання повністю електричного хетчбека ID.3 почнуться в Європі у вересні цього року. До цього часу автовиробник приймав оплату за попередні замовлення, але багато потенційних покупців, що проявили інтерес, зможуть завершити оформлення своїх замовлень 17 червня.

ID.3 буде запущений в єдиній, обмеженій серії «1st Edition». Така модифікація оснащується електромотором потужністю 201 к.с., розташованим на задній осі, і акумуляторною батареєю потужністю 58 кВт/год. Як стверджують представники Volkswagen, це забезпечує запас ходу від 300 до 420 км.

Виробництво серії ID.3 «1st Edition» буде обмежена всього лише 30000 одиниць — і всі вони вже зарезервовані, включаючи ті, які призначені для ринку Великобританії. Проте, VW в даний час намітив три виконання 1st Edition, кожна з різним рівнем обладнання і цінами.

Поряд з ID.3 1st Edition будуть випущені версії автомобіля 1st Edition Plus і 1st Edition Max. Проте, на ринку Великобританії буде запущена тільки модель 1st Edition Plus, яка буде коштувати близько 46000 євро.

Дешевші версії ID.3 будуть випущені незабаром після виходу особливої серії 1st Edition. У Німеччині ціни, ймовірно, почнуться з 30 тис. євро. Volkswagen зазначає, що електрокар буде дешевшим, ніж бензиновий або дизельний Golf з аналогічними характеристиками.

Нагадаємо, що в кінці березня німецький автовиробник зіткнувся з проблемами в Volkswagen ID.3, котрий ще не вийшов. Через неполадки в програмному забезпеченні системи екстреного оповіщення вихід автомобіля на ринок був перенесений. Однак зараз повідомляється, що всі неполадки були усунені програмним патчем.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти