Cadillac опублікував тизер свого першого електромобіля

Cadillac готується до прем’єри свого першого електромобіля – кросовера зі звучним ім’ям Lyriq, правда, спочатку машину представлять в статусі демонстраційного концепт-кара. В рамках майбутньої презентації Cadillac опублікував тизер, завдяки якому можна дещо дізнатися про новинку.

На відеокадрах помітно, що машина має купеподібний кузов з хитромудрими задніми стійками, решітку радіатора, що підсвічується, незграбні повітрозабірники, вузьку головну оптику і вертикальні задні ліхтарі. Також можна розглянути дверну карту з дерев’яною обробкою і світлодіодними візерунками, об’єднані в цифровий кластер мультимедійну систему та електронну «приборку». Видно, що на екран водія під час спрацьовування системи запобігання зіткнень виводиться зображення з камери нічного бачення, у відеоролику помітно, що автомобіль зупиняється перед диким тваринами, які перебігають дорогу. На дисплеї мультимедійної системи присутній логотип виробника аудіоапаратури AKG – очевидно, що звук в машині буде на вищому рівні.

Про технічні характеристики концепту інформації поки немає.

Прем’єра електрокроссовера повинна була відбутися ще в квітні, проте через пандемію COVID-19 вона була перенесена. Тепер же повідомляється, що презентація пройде 6 серпня в онлайн-режимі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти