У Mazda розповіли про новий Mazda 3 з турбомотором

Напередодні дебюту топової версії хетчбека Mazda 3 мексиканський офіс марки вирішив розкрити деякі подробиці про модель.

Нагадаємо, що світова прем’єра хетчбека Mazda 3 з турбованим мотором повинна відбутися 8 липня. Але сьогодні вже стали відомі деякі подробиці про новинку. Головною відмінною рисою топової версії автомобіля стане чотирициліндровий турбомотор Skyactiv-G 2.5T, віддача якого становить 230 к.с. потужності і 420 Нм крутного моменту. У парі з двигуном працюватиме 6-ступінчаста автоматична трансмісія, котра передає крутний момент на всі чотири колеса через муфту: така ж трансмісія в США пропонується і для менш потужних версій Mazda 3. Динамічні характеристики поки не розкриті: можливо, їх озвучать під час офіційної презентації.

Зовні такий хетчбек майже не відрізняється від дорогих модифікацій з більш слабкими силовими установками. Правда вже в базі автомобіль оснащений 18-дюймовими колесами і чорними елементами кузова. Про зміни в підвісці не сказано ні слова.

У Мексиці турбомотором будуть оснащуватися дві найбагатші комплектації – Grand Touring і Signature (зі шкіряним салоном). Ціни – 490 і 530 тис. песо відповідно (22 і 24 тисячі доларів). Згодом такий же силовий агрегат повинен з’явитися і у седана Mazda 3.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти