Які марки автомобілів втрачають покупців в Україні

«Невдахи 2017» – так можна було б назвати матеріал про те, які автомобільні компанії примудрилися розгубити в цьому році покупців в Україні.

Судіть самі. За підсумками 10 місяців український автомобільний ринок виріс майже на третину. Деякі марки не скористалися шансом, поправити своє становище. Більш того, їм навіть не вдалося вийти на торішній показник.

Найбільше в цьому році втратив покупців «АвтоВАЗ». За підрахунками CarDiagram, в січні-жовтні продажі російського концерну в Україні впали більш ніж в два рази. Росіянам вдалося встановити своєрідний антирекорд, передає MMR.

Недалеко пішов і вітчизняний ЗАЗ. Йому довелося розпрощатися приблизно з третиною покупців. Чи то українці більше не хочуть купувати «Ланоси» і «Сенси», то чи у заводу перебої з поставками автомобілів в автосалони.

Також близько третини українських покупців недорахувалися в офісі Chevrolet. Потрібно відзначити, що американська компанія в цілому «забила» на Європу. Тому впали показники і в Україні.

Падають продажі і у Land Rover. У січні-жовтні британська компанія продала на 11,4% менше автомобілів, ніж за той же період 2016-го.

Здає позиції і BMW. За 10 місяців українці купили на 5,5% менше баварських автомобілів, ніж в минулому роц

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти