Mitsubishi в 2021 році припинить виробництво позашляховика Pajero

Уже в наступному році випуск легендарного позашляховика Mitsubishi Pajero буде зупинений через падіння попиту.

За інформацією видання Nikkei, японський автовиробник приступив до розробки плану закриття дочірнього підприємства Pajero Manufacturing в префектурі Гіфу. Відзначимо, що для японського ринку виробництво позашляховика Pajero було зупинено ще в минулому році, автомобіль випускали тільки для експорту. Однак попит на Pajero продовжив падати, в зв’язку з чим концерн вирішив зовсім відмовитися від цих позашляховиків.
Після закриття заводу в Гіфу збірка таких моделей як Outlander і Delica буде перенесена на інші підприємства.

За всю історію моделі було реалізовано 3,2 млн примірників позашляховика. Саме ця модель свого часу принесла всесвітню популярність бренду Mitsubishi.

Як раніше повідомлялося, концерн Daimler має намір припинити виробництво седанів Mercedes-Benz в Сполучених Штатах і Мексиці в рамках заходів зі скорочення витрат для оптимізації виробництва. Спад попиту, викликаний закриттям дилерських центрів через кризу на тлі пандемії коронавірусу, змусив Daimler відзвітувати про скоригований збиток у другому кварталі до сплати відсотків і податків (EBIT) в розмірі 708 мільйонів євро за той же період.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти