У Китаї пройшла презентація конкурента Ford Bronco від Great Wall

У китайському Ченду відкрився Міжнародний автосалон — перший подібний захід після коронавірусної кризи. Однією з головних прем’єр виставки став новий рамний позашляховик WEY Tank 300 від компанії Great Wall Motor.

У Tank 300 брутальний неокласичний стиль, ця машина позиціюється як китайська відповідь Jeep Wrangler і Ford Bronco. Кузов має незграбні і нарочито старомодні пропорції, тут довгий капот, низький нахил лобового скла, великі колісні арки, короткі звіси. Фари у автомобіля умовно круглі (насправді це складні блоки з «відростками» покажчиків поворотів), задні ліхтарі — об’ємні. Композиція з решітки радіатора, фар і ліхтарів, а також об’ємна кришка капота з заходом на крила — відсилання до класичного китайського позашляховика Beijing Jeep (аналогу УАЗа) або до японської Toyota LC J40. Кузов у Tank 300 – п’ятидверний суцільнометалевий.

Салон теж виконаний брутальним, тут «плоска» передня панель, круглі дефлектори вентиляції і масивний поручень навпроти переднього пасажира. Роль комбінації приладів за останньою модою виконує цифровий дисплей, візуально об’єднаний з екраном медіасистеми в один горизонтальний блок. Діагональ дисплея медіа – 12,3 дюйма.

Технічні подробиці про новинку поки не розкриті. За неофіційною інформацією, WEY Tank 300 побудований на рамній платформі GW P01. Моделі пророкують 2,0-літровий бензиновий мотор (245 к.с. потужності і 385 Нм крутного моменту), 8-ступінчастий “автомат” і систему повного приводу. Прийдешню новинку будуть постачати і за межі Китаю.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти