Нові Dodge Durango і Charger Pursuit готуються до служби в поліції

Від оновлених поліцейських машин буде важко ухилитися.

Dodge оновив лінійку Durango 2021 модельного року і хоча нова лінійка позашляховиків отримала тільки фейсліфтінг, вона стала хедлайнером тільки тому, що нарешті отримала виконання Hellcat. Так, є новий 2021 Dodge Durango SRT Hellcat, і він має колосальні 710 кінських сил і 875 ньютон-метрів.
Але Dodge ще не закінчений, і заснований в Мічигані автовиробник тепер звертає увагу на свої автомобілі для правоохоронних органів. Dodge Law показав зображення Durango Pursuit разом з Charger Pursuit 2021 року.

Ніякої додаткової інформації, що постачається з тизером, не було, крім замаскованих поліцейських машин. Dodge Law, однак, згадав, що ці моделі будуть доступні для замовлення до вересня 2020 року. З огляду на ці терміни, ми очікуємо побачити офіційний реліз від Dodge щодо цих нових моделей.
При цьому передбачається, що Dodge Pursuit 2021 отримає пакет R/T Tow N Go, який постачається з 5,7-літровим Hemi V8 і може тягнути до 4 тонн. Новинка також має збільшену максимальну швидкість до 233 км/год.

Що стосується Charger Pursuit 2021 року очікується, що він отримає незначні зміни. Він як і раніше буде оснащуватися Pentastar V6, заднім приводом, хоча також буде доступна більш потужна 5,7-літрова Hemi V8 і повнопривідна версія. Звичайно, Charger Pursuit повинен як і раніше мати двері водія і пасажира з балістичним захистом.

Примітно, що Charger Pursuit – найбільш продаваний седан правоохоронних органів на сьогодні.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти