Оновлений Kia Stinger помітили без камуфляжу

Оновлений Kia Stinger дебютує вже в серпні 2020 року, проте модель була розкрита на низці шпигунських фото.

Силова установка нового Stinger 2.5T поєднує в собі двигун Smartstream G2.5 FR T-GDI з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач. Потужність агрегату становить 304 к.с. Характеристики ідентичні новому Genesis G80 2.5T. Stinger 2.5T має додаткові 49 к.с. в порівнянні з існуючим двигуном 2.0T.

У зв’язку зі зміною силової установки збільшиться і вага моделі. Так, маса рестайліногової версії Stinger 2,5T з заднім приводом складає 1 690 кг, а з повним приводом посилання – 1 775 кг. Кожен з них на 40 кг важчий за теперішню версію моделі.

Версія Stinger 3.3T отримала модифіковану силову установку і регульований вихлоп, що в купе збільшило потужність агрегату до 373 к.с., що на 3 к.с. більше, ніж у актуальної версії моделі. Маса також залишилася колишньою.

Kia Motors вперше оснастила Stinger регульованою вихлопною системою. Система являє собою пристрій, який може регулювати звук вихлопу, що генерується транспортним засобом.

Рестайлингова версія моделі отримала оновлену графіку задньої оптики, денні ходові вогні і інший дизайн бамперів. Задні ліхтарі з’єднані лінією, що проходить через всю кришку багажника. У салоні збережена компоновка попередника. Усередині з’явиться повністю цифрова панель приладів і 10,25-дюймовий екран мультимедійної системи.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти