Nissan показав інтер’єр ультрабюджетного кросовера Magnite

Nissan представив салон перспективного ультрабюджетного кросовера Magnite. Нагадаємо, що зовнішній вигляд моделі компанія показала в середині липня.

У нинішньому вигляді Магніт — це концепт-кар, так що інтер’єр формально теж належить демонстраційному автомобілю. Втім, в липні представники Nissan заявляли, що майбутній серійний кросовер буде відрізнятися від шоу-кара мінімально, тому можна з певною часткою похибки оцінювати рішення інтер’єру.

Magnite має горизонтальну архітектуру передньої панелі салону. Замість комбінації приладів тут застосований багатофункціональний дисплей, у медіасистеми – 8-дюймовий сенсорний дисплей-планшет. Дефлектори вентиляції салону мають шестикутну форму. Шестикутний мотив також застосований в декоративній вставці на передній панелі і в прошивці сидінь. Передні крісла, до слова, виділяються розвиненою бічною підтримкою. Серед засобів комфорту можна помітити кнопкове запалювання, клімат-контроль, мультифункціональне кермо, електропривід дзеркал. За попередньою інформацією, в комплектацію увійдуть і відеокамери кругового огляду.

Magnite – субкомпактна модель, його довжина складе трохи менше ніж 4 метри. Серійний автомобіль буде спиратися на модульну платформу Renault-Nissan CMF-A+, яка вже використана для Renault Kwid, Renault Triber, Datsun redi-GO. Товарний варіант Magnite представлять в січні 2021 року для нього запропонують два варіанти бензинових двигунів об’ємом 1,0 л — атмосферною потужністю 72 к.с. або турбований 95 к.с. Коробки передач – 5-ступенева МКП або безступеневий варіатор. Привід — тільки передній, трансмісія 4×4 не передбачена в принципі.

Цільовим ринком для Magnite заявлена Індія, там модель буде вироблятися і продаватися за ціною $ 8000-10000.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти