У мережі показали зображення пікапа від Kia

Один з корейських автовиробників, що входять в Hyundai Kia Automotive Group, скоро представить свій пікап Hyundai Santa Cruz. А ось у спорідненої марки Kia такої моделі поки немає.

У минулому році глава австралійського підрозділу Kia розповів, що роботи над пікапом вже стартували. Однак модель так і не була помічена на тестах, що не завадило дизайнеру Клеберу Сільви уявити, як же може виглядати новинка. Для своєї візуалізації він використовував дизайн преміального седана Optima і нового Chevrolet Orlando.

Судячи із зображень, поки безіменний пікап Kia міг би отримати позашляховий обвіс в нижній частині кузова з незабарвленого пластику. При цьому вантажна платформа такого пікапа, на думку дизайнера, буде досить маленькою.

Дебютувати новинка може через рік після офіційного старту продажів нового Hyundai Santa Cruz. При цьому вартість корейського пікапа може скласти близько 25 тис. доларів. В якості платформи для пікапа виступить кросовер Kia Seltos.

Нагадаємо, що пікап Hyundai Santa Cruz буде створений на базі нової генерації кросовера Tucson. Автомобіль отримає несучий кузов і 4-дверну кабіну, а також дизайн в стилі актуальних Santa Fe і Palisade.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти