Лімітовану версію Ram TRX Launch Edition розкупили в перші години

Як і багато інших гаряче очікуваних новинок, старт продажів нового Ram TRX ознаменував вихід лімітованої версії Launch Edition, але замовляти таку модифікацію вже пізно. Всі 702 примірники були розпродані протягом трьох годин після того, як Ram відкрив прийняття замовлень ще 18 серпня.

Спеціальне виконання Launch Edition пікапа Ram TRX оцінюється в мінімальні 90315 доларів, а максимальна сума складе понад 100 тис. доларів. Поряд з фактом володіння першим 1500 TRX, Launch Edition поставляється з унікальною графікою, опціональним для інших комплектацій блокуванням коліс, адаптивним круїз-контролем, системою допомоги в утриманні смуги руху і пам’ятним шильдиком. Лімітована версія TRX створена на базі пакету Level 2, який включає шкіряну і замшеву оббивку, опалення і вентиляцію передніх і задніх сидінь, а також більш розкішну внутрішню обробку.

На щастя для ентузіастів високошвидкісного бездоріжжя, Ram побудує якомога більше TRX в звичайних модифікаціях. І майже всі додатки, знайдені в Launch Edition, доступні в якості опції, тому потенційний власник TRX все ще може побудувати добре обладнану вантажівку для пустелі за 90 тис. доларів — звичайно, без вигадливого внутрішнього значка або престижу. Також покупцям доступна ширша палітра кольорів, оскільки лімітована версія доступна тільки в кольорі Anvil Grey.

А ті, хто може обійтися без деяких розкішних і зручних функцій, можуть купити Ram 1500 TRX всього за 71790 доларів.

Поки Ram не випустить версію з 5,7-літровим Hemi, кожен 1500 TRX оснащується 6,2-літровим Hellcat V8 з наддувом, який може похвалитися вищезгаданими 702 к.с. потужності і 881 Нм крутного моменту.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти